Sipariş ve Teslimat

…or something like this:

Celikkasa.com online  SİPARİŞ & TESLİMAT ŞARTLARI:

Celikkasa.com’dan nasıl sipariş verebilirim?

  • Beğendiğiniz çelik kasa modelini alışveriş sepetinize ekleyin. Bu aşamadan önce sormak istedikleriniz için telefonla yardım alabilirsiniz.
  • İstediğiniz ürünleri seçtikten sonra “Ödeme Yapmak İçin Tıklayınız” butonuna tıkladığınızda “Sipariş teslimat Bilgileri” ekranına gelirsiniz.
  • Teslimat ve fatura adresi bilgilerini doldurduktan sonra sayfanın altından kargo tecihinizi seçebilirsiniz. Sayfada yer alan “Sipariş Hakkında Açıklama Ekleyin” bölümüne, istediğiniz açıklamaları ekleyebilirsiniz.
  • “Devam Et” butonuna basarak Ödeme ekranında size uygun ödeme şeklini Havale, Kapıda Ödeme ya da Paypal ile ödeme.
  • Eğer taksitlendirme yapacaksanız, kart bilgilerinizi girdikten sonra sayfanın altında size gösterilecek taksit seçeneklerinden birini seçmelisiniz.
  • Kredi kartıyla ödeme yapmayacaksanız, bu seçeneğin yanındaki “Havale/EFT” butonuna tıklayın ve açılan ekranda size sunulan banka hesap numarasını not edin.
  • Kredi kartı ya da banka havale bilgilerini doldurduktan sonra “Devam Et” butonuna tıklayıp sipariş onay ekranına geçin.
  • Ekranın sağ alt tarafında bulunan “Siparişinizi Onaylayın” butonuna sadece bir defa tıklayıp işlemi onaylayın.
  • Açılan yeni sayfada size sistem tarafından bir sipariş numarası verilir. Üye girişi yaptıktan sonra ana sayfamızın sağ üst köşesinde göreceğiniz “Sipariş Takibi” sekmesinden siparişinizle ilgili bilgilere kolayca ulaşabilirsiniz.

Sipariş verirken nelere dikkat etmeliyim?

  • Celikkasa.com’dan verdiğiniz siparişlerin zamanında ve eksiksiz olarak adresinize gönderilebilmesi için teslimat ve fatura adresinizin doğruluğundan emin olmalısınız.
  • Teslimat adresinizi doğru ve eksiksiz olmasına dikkat edin. Teslimat adresi eksik olan müşterilerimiz, telefonla aranarak eksiklerin giderilmesine çalışılacak, eğer ulaşılamazsa belirtilen siparişlerin teslimatı ve kargo çıkışı yapılamaz.
  • Fatura adres bilgileri, faturalama işleminden sonra değiştirilemez. Bu nedenle fatura bilgilerinizin doğruluğundan emin olmadan siparişinizi onaylamayın. Eğer hata yaptığınız düşünüyorsanız hemen bizimle irtibata geçiniz.

Siparişinizin elinize ulaşma zamanı.

  • Sitemizden alışveriş yapan müşterilerimizin güvenliğini ön planda tutmakta ve siparişinizi verdiğiniz andan itibaren ödeme-fatura bilgilerinin kontrolünü gerçekleştirmektedir. Bu yüzden, siparişinizin tedarik ve teslimat aşamasına gelebilmesi için öncelikle siparişinizin ödeme-fatura bilgilerinin doğruluğunun onaylanması ve onaylandığına dair e-posta nın size yollanması gereklidir. Normal şartlarda celikkasa.com dan yaptığınız alışverişler, onayının alınmasını takip eden , İstanbul içine 1-  iş günü içinde, İstanbul dışındaki tüm şehirlere onay e-mail ini takip eden 1- 5 iş günü içinde, ekiplerimizce ya da  tercih edilen kargo firmalarıyla teslim edilir.

Çelik Kasaların Montaj Gerektirdiği Durumlarda Teslimat ve montaj.

  • Montaj işlemi gereken çelik kasa modellerinde, yetkili montaj ekiplerimiz teslimat ve montajı birlikte yapabilmektedirler. Güvenlik nedeniyle montaj işlemi için,  EUROSAFE ekipleri haricinde  herhangi bir yetkili servis görevlendirilmemiştir, ekiplerimize lütfen kimlik sorunuz. Kargo ile teslim aldığınız ürünlerimizin montajı için lütfen bilgi alınız. Ürün modeline göre montaj hizmeti ek ücrete tabi olabilir.

Haftasonu Siparişleri

  • Ekiplerimiz tarafından yapılacak teslimat ve montajlar, hafta içi ve cumartesi günleri sabah 08.00 ?akşam 22.00 saatleri arasında ve randevu alınarak yapılabilmektedir. Özel olarak talep edildiği taktirde, Pazar günleri de çelik kasa teslimat ve montaj yapılabilir.(Ek ücrete tabi olabilir) Kargo ile yapılacak teslimatlar, kargo şirketlerinin çalışma saatleri içinde yapılabilmektedir.

Stok Sorunları

  • Verdiğiniz siparişlerde  stoklarımızda  nadiren de olsa bulunmayan ürünler yüzünden, tedarik sürecinde gecikmeler yaşanabilir. Bu gibi durumlarda irtibat telefonlarınızdan veya e-postanızdan mutlaka size ulaşılarak haber verilecektir. Size ulaşabilmemiz için lütfen kişisel bilgilerinizi eksiksiz doldurunuz.

Alternatif Alıcı Bilgileri

  • Sitemizden verdiğiniz siparişlerde, “Teslimat Bilgileri ” kısmında “Alternatif Alıcı” kısımları dikkatle doldurulmalıdır. Siparişlerinizi, belirlediğiniz alternatif alıcıların ancak kimlik ibrazı karşılığında teslim alabileceğini unutmayınız.

Kapıda Ödeme Seçeneği

Verdiğiniz siparişlerde, teslimat Celikkasa.com ekipleri tarafından yapılacaksa, teslimat sırasında nakit ödeme yapabilirsiniz. Kargo ile gönderilen siparişleriniz için, kapıda ödeme seçeneği ile, kargo firmasına çelik kasanızı teslim alırken ödeme yapabilirsiniz. Celikkasa.com ekipleri tarafından yapılan teslimatlarda teslim sırasında kredi kartı ile mail order seçeneğini kullanabilirsiz.

Hatalı, Eksik, Hasarlı Siparişler

  • Siparişiniz kargo görevlisi tarafından adresinize ulaştırıldığında, ürünü teslim almadan önce mutlaka dış pakette hasar kontrolü yapın ve herhangi bir hasar gördüğünüz anda “Hasar Tespit Tutanağı” hazırlatın.
  • Hasar Tespit Tutanağı hazırlanırken kargo görevlisinin tutanağa yazdığı açıklamalara dikkat edin. Örneğin; “Kolide hasar bulunmamaktadır. Ürün hasarlıdır.” gibi bir açıklama, ürünün taşınma sırasında zarar görmediği şeklinde yorumlanır ve değişim talebiniz sırasında sorun yaşamanıza neden olur.
  • Hasarlı gelen ürünle ilgili tam ve doğru kelimelerle tutanak tutması için görevliyi uyarın.
    -Ürün teslim edildiğinde kontrol edildi ve hasarlı olduğu görüldü.- gibi bir açıklamanın yer aldığı tutanak, ürün iade işleminizi hızlandıracaktır.
  • Sipariş tesliminden sonra fark ettiğiniz bir hasar durumunda, ilgili kargo şubesiyle hemen iletişim kurmanız ve “Hasar Tespit Tutanağı” hazırlamalarını istemeniz gerekir. Eğer kargo şubesi size bu konuda yardımcı olmuyorsa, lütfen en kısa sürede bizi bilgilendirin.
  • Hasar Tespit Tutanağı’yla birlikte hasarlı ürünü celikkasa.com’a gönderdiğinizde* ürün değişimi işlemleriniz hızla tamamlanır ve size bu konuda bilgi verilir.

Kargo ve teslimat ücretleri

Kategorilere göre özel teslimat şartları Çelik Kasa ürün kategorilerinde sunulan ürün ve hizmetlerin farklı özellikleri nedeniyle taşıma ve teslimat koşulları zaman zaman değişiklik gösterebilmektedir. Özel siparişleriniz ve proje uygulamaları için teslimat günleri ve şartları hakkında müşteri hizmetleri departmanımızdan bilgi alabilirsiniz. Çelik kasa boyut ve ağırlıkları modellere göre çok değişkenlik gösterdiğinden teslimat ve nakliye hizmetlerimiz, özellikle hamaliye gerektiren durumlarda en az bir gün önceden planlama gerektirmektedir. Yurtdışına Teslimat. Yurtdışı satışlarımız için lütfen ihracat servisimizle irtibata geçiniz. Müşteri hizmetleri departmanımız bu konuda sizlere yardımcı olacaklardır. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti-ne Teslimatlar Çelik para kasaları, data kasaları, gibi bir çok ürünümüz KKTC ye elden teslim edilebilmektedir. Lütfen bilgi alınız. İADE ŞARTLARI Türkiye de satılan tüm çelik kasa ürünler, ithalatcı ya da üretici firmaların güvencesi altındadır. Celikkasa.com tüm garanti hizmetlerinin devamlılığını sağlar.

İade süresi kaç gün?

  • Genel olarak satın aldığınız ürünleri tahrip etmeden, kullanmadan, teslim tarihinden itibaren yedi ( 7 ) günlük süre içinde neden belirterek iade edebilirsiniz. Bazı ürünlerin güvenlik nedeniyle tekrar satılabilirliği yoktur. Bu durumda aşağıdaki iade şartları uygulanır.
  • İade etmek üzere gönderdiğiniz ürünlerde tam olması gereken öğeleri aşağıda bulabilirsiniz. Bunlardan herhangi birinin eksik olması durumunda ürün iadesi kabul edilmemektedir.
  • Ürünün faturası,
  • İade formu,
  • 7 günlük süre içerisinde iade edilecek ürünlerin kutusu, ambalajı, varsa standart aksesuarları ile birlikte eksiksiz ve hasarsız olarak teslim edilmesi gerekmektedir.
  • Ancak bazı kategori ürünlerde, ürün ve hizmetlerin doğası gereği farklı iade koşulları uygulanabilmektedir. Ürün satın almadan önce genel iade prosedürüne göre farklılık gösteren ürünlerin aşağıda yer alan iade şartları öncelikli olarak geçerlidir.
  • Teknik servisimize gelen ürünlerin iade şartlarına uygun ulaştırılması durumunda ürün tutarlarının iadesi, ürünün tarafımıza ulaştığı gün işleme alınacaktır. İadenin hesabınıza yansıma süresi, bankanızın inisiyatifindedir. Kredi kartına yapılan iadeler en geç 1 – 3 hafta içerisinde, havale ile yapılan ödemeler ise en geç 1 hafta içerisinde hesaba yansımaktadır.
  • Özel ve siparişe göre üretilen ürünlerde, teslimat sonrası montaj veya herhangi bir teknik müdehale yapılmış çelik kasa ürünlerinde iade kabul edilmemektedir.
  • Ev, ofis çelik kasaları, data kasası, güvenlik kapıları kategorilerinde yapılan alışverişlerde ilgili uluslararası standartlar çerçevesinde  can ve mal güvenliği riski oluşturabilecek müdahele, kullanım veya güvenlik kaybına  maruz kalmış olabileceği ihtimali ile  her türlü emniyet ve teknik malzemenin MONTAJ YAPILMIŞ olanlarının tamamı yada bir kısmının iadesi kesinlikle kabul edilmemektedir! Özel nakliye ve teslimat koşullarıyla -hamaliye, vinç, özel araç , ekipman, vb- teslim edilmiş çelik kasalarda, bu hizmet ücretlerinin iadesi mümkün değildir. BU tür ürünler, depomuza müşterileri tarafından teslim edilmelidir

İade yöntemi.

Ürünü tarafımıza göndermeden önce iade talebinizi ürün iade formunu doldurarak tarafımıza bildirmeniz gerekmektedir. Teknik departmanımız tarafından iade ile ilgili gönderim onayının size iletilmesinden sonra lütfen paket ile birlikte gelen iade formunu doldurarak ürünü Kargo ile tarafımıza gönderebilir ya da tarafımıza alınması için başvurabilirsiniz. Onay bilgisi size telefon veya mail yoluyla bildirilecektir. Firmamız tarafından teslim alınan iadelerde yaptığınız gönderimlerde sizden herhangi bir ücreti alınmayacaktır, kargo firmaları ile yapılan gönderilerin ücreti gönderen kişiye aittir. Karşı ödemeli gönderimler kabul edilmeyecektir. Teknik servisimize gelen ürünlerin iade şartlarına uygun ulaştırılması durumunda ürün tutarlarının iadesi, ürünün tarafımıza ulaştığı gün işleme alınacaktır. .’); ?>